Om hotellet

Velkommen til Hotel Alexandra – Det eneste danske retro design hotel i København.

Hotel Alexandra repræsenterer det bedste af dansk hoteltradition. Traditionerne er skabt i løbet af de mere end 100 år, der har været drevet hotel i den historiske bygning midt i Københavns hjerte. Oprindeligt blev denne klassiske ejendom opført som mondæne lejligheder.
I 1910 overtog ægteparret Käthe og Theodor Hansen hotellet. Lige siden har hotellet udviklet sig og fremstår i dag som et indbydende fristed i hovedstaden.

Hotel Alexandra har sin helt egen stemning og atmosfære, der forener stolte gamle traditioner indenfor arkitektur og indretning med alle moderne faciliteter og bekvemmeligheder. Et smukt hotel placeret lige i hjertet af København ved Rådhuspladsen og Tivoli. Hotel Alexandra har er 61 værelser med alle faciliteter og klassiske, smukke danske møbler.

Social ansvarlighed

Ansvarlighed overfor vores fælles miljø, klima og børn i 3. verdenslande er et prioriteret område i driften og udviklingen af Hotel Alexandra og dermed en del af vores strategi. Vi ønsker at skabe et miljørigtigt hotel og en attraktiv arbejdsplads der også er med til at tage fælles ansvar for børn i de 3. verdenslande.

Læs mere om vore miljøet politik her – Click here for more information

Læs mere om vores sociale ansvarlighed her – Click here for more informationBook direct with us and we guarantee you….
✓ Best online price guarantee
✓ Fast and easy direct contact - 24 hours a day
✓ Special attention to your personal needsShow case pic