En aften i Wallmans

Oplev Wallmans spektakulære dinner Show

Kombiner en overnatning på Hotel Alexandra med dinner show på Wallmans i Cirkusbygningen. Kun 100 meter fra Hotel Alexandra!

Aftenen på Wallmans starter kl. 18.00 og dinner showet begynder kl. 19.00. Efter showet kl. 23.00, åbnes dansegulvet og barerne. Når fødder er trætte, musikken stopper og baren lukker er der kun 100 meter “hjem” til en dejlig varm og velredt seng.

I pakken indgår:
● Overnatning i dobbeltværelse
● 4-retters menu på Wallmans.
● Show (kategori B biletter) og natklub i Wallmans.

Kontakt os og få et tilbud:
Ring til os på tlf. 0045 33744444 eller email på reservations@hotel-alexandra.dk
(Det er desværre ikke muligt at bestille online)
Tilbuddet gælder et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat.
Om det nye Wallmans Show “SWEET ADDICTION” – En unik totaloplevelse, der med de største kunstnere gennem tiden, danner rammerne om en perfekt aften ude

Forkæl dig selv, dine kolleger eller dine nærmeste med an aften i Cirkusbygningen hvor show, underholdning og god mad går op i en højere enhed.
Nyd en 4-retters middag, mens du får serveret en perlerække af varierede show på engelsk. Med Wallmans 10. dinner show SWEET ADDICTION drages du ind i en verden fuld af magiske øjeblikke.

Artisterne tager dig med på en forførende rejse, der bl.a. byder på musikalske fortolkninger af store klassikere, underholdende artisteri, lattervækkende komik og svimlende akrobatik. Det er showbiz, når det er bedst – fantastisk sceneshow og musik af de største stjerner som f.eks. Barbra Steisand, Tina Turner, Jersey Boys of Lady Gaga.
Kom helt tæt på artisterne, når de serverer ved bordene og underholder fra alle ender og kanter af cirkussalen. Et internationalt og professionelt ensemble i absolut topklasse garanterer en totaloplevelse uden sidestykke!

Book direct with us and we guarantee you….
✓ Best online price guarantee
✓ Fast and easy direct contact - 24 hours a day
✓ Special attention to your personal needsDownload App