En aften i Wallmans

Oplev Wallmans spektakulære dinnershow

Show, 4-retters middag & natklub – alt under ét tag!

Oplev Wallmans spektakulære dinnershow og overnat på Hotel Alexandra i København.

Forkæl dig selv og dine venner, kolleger eller familie med en storslået oplevelse i Wallmans Cirkusbygningen, hvor mad, underholdning, god stemning og magiske omgivelser forenes i perfekt harmoni. Vi garanterer en fuldendt totaloplevelse, der starter allerede ved indgangen.

Mens I nyder en udsøgt 4-retters middag, får I serveret 10 fantastiske shownumre under Cirkussalens smukke kuppel. I løbet af aftenen er der pauser mellem shownumrene, og det giver jer rig lejlighed til at hyggesnakke og nyde maden. Oplev forrygende musikalske fortolkninger, underholdende artisteri, komik og himmelsvævende akrobatik. Showet river dig i ægte Las Vegas-stil med på en magisk rejse fuld af storslået sceneshow, glitrende kostumer og musik af de største stjerner som Stevie Wonder, Cher, Justin Timberlake og Beach Boys.

Kom helt tæt på artisterne, når de serverer ved bordene, underholder fra scenen og fra alle ender og kanter af cirkussalen. Showets store finale eksploderer i et sandt 70´er discoinferno, som samtidig sparker gang i et brag af en fest i Københavns største natklub!
Læs mere om showet, programmet og vores menuer på www.wallmans.dk.Book direct with us and we guarantee you….
✓ Best online price guarantee
✓ Fast and easy direct contact - 24 hours a day
✓ Special attention to your personal needsShow case pic