Alexandra card

HOTEL ALEXANDRA’S LOYALITETSPROGRAM – AlexandraCard – Alexandra roser

Få et AlexandraCard næste gang du checker ind og saml Alexandra roser, som giver en gratis overnatning på Hotel Alexandra eller på Hecker’s Hotel i Berlin.
For hver overnatning på Hotel Alexandra får du en (1) Alexandra rose.

  • 10 Alexandra roser i dit AlexandraCard giver en personlig gratis overnatning for 2 personer i et dobbeltværelse på Hotel Alexandra.

SÆRLIGE TILBUD GÆLDENDE FOR ALEXANDRA KORT MEDLEMMER

I udvalgte perioder får du særlige prisfordele og rabat på særarrangementer.

GÆLDENDE REGLER

Alexandra roserne skal indsættes i et AlexandraCard, som udleveres fra receptionen. Alexandra roserne udleveres ved check-ud, og der udleveres ikke Alexandra roser med tilbagevirkende kraft. AlexandraCard eller roser kan ikke erstattes, omsættes til rede penge eller benyttes som rabat eller modregning for andre ydelser. AlexandraCard er gyldigt i et år fra første Alexandra rose er indsat i kortet. AlexandraCard skal ombyttes til et gavekort inden 6 måneder efter kortets udløbsdato. Et gavekort er gyldigt i 6 måneder fra udstedelsen.

HOTEL ALEXANDRA’S LOYALITETSPROGRAM – AlexandraCard – Alexandra roser

Få et AlexandraCard næste gang du checker ind og saml Alexandra roser, som giver en gratis overnatning på Hotel Alexandra eller på Hecker’s Hotel i Berlin.Book direct with us and we guarantee you….
✓ Best online price guarantee
✓ Fast and easy direct contact - 24 hours a day
✓ Special attention to your personal needsShow case pic