Vilkår & Betingelser

SEN ANKOMST & GARANTI

Såfremt du ved, at du vil ankomme efter kl. 18:00 er det nødvendigt at garantere reservationen. Venligst oplys dit kreditkort type, indehaver, nummer og udløbsdato. Annullering efter kl. 18:00 på ankomstdagen eller manglende fremmøde vil medføre opkrævning af 1. nats ophold.

HVORFOR SKAL HOTELVÆRELSER GARANTERES?

Et hotelværelse er ikke en vare, der kan lægges på lager til i morgen. Det værelse, der ikke sælges i nat, er tabt i morgen! Hver dag ankommer gæster, der på reservationstidspunktet har meldt en forventet sen ankomst til hotellet. Hele aftenen gemmer/holder hotellet værelserne til disse sene gæster. Imidlertid sker det, at værelser bliver annulleret langt ud på aftenen. Hotellet har på dette tidspunkt, som oftest, ikke mulighed for at sælge værelset til anden side. Derfor er det vigtigt for hotellet, at få garanti for betaling af et værelse med sen ankomst. Internationalt er det derfor blevet almindelig kutyme at forlange en garanti for værelser med ankomst efter kl. 18:00.

ANNULLERINGS BETINGELSER FOR GRUPPER (OVER 8 PERSONER)

Indtil 30 dage før ankomstdato kan hele det oprindeligt bestilte arrangement annulleres vederlagsfrit.
Mellem 30 dage og 8 dage før ankomstdato kan maksimalt op til 25% af det oprindeligt bestilte arrangement annulleres vederlagsfrit.
Mellem 8 dage og 24 timer før ankomsttidspunktet kan 10% af den seneste antal værelser annulleres vederlagsfrit
Under 24 timer kan der ikke annulleres vederlagsfrit.

AFBESTILLINGSBETINGELSER I FORBINDELSE MED FORCE MAJEURE SITUATIONER

Forhindrer en given force marjeure situation dig i at komme frem til Hotel Alexandra på den i reservationen angivne dato, på grund af force majeure skal reservationen afbestilles omgående, uanset den angivne deadline for annullering på reservationsbekræftelsen. Reservationen skal altid afbestilles, der hvor den er reserveret.

Afbestilles reservationen ikke opkræves der et annulleringsgebyr svarende til første nats pris.

Early Retro Booking – ikke refunderbare reservationer, kan ikke afbestilles og refunderes ikke.

BETALING

Vi accepterer kontanter, valuta, rejsechecks mod pas-legitimation samt de fleste kreditkort, så som: Eurocard, Visa, MasterCard, Diners Club, American Express, Carte Blanc, JBC, Barclays.

KREDITKORTGEBYR

Der pålægges 3,75 % i kreditkortgebyr ved betaling med udenlandske kreditkort.

BANK

Nordea Bank, Box 850, 0900 København C
Konto nr.: 2191 8474 580 297
IBAN: DK8020008474580297 – SWIFT code: NDEADKKK
CVR-NUMMER: 53310214

GAVEKORT

Vi udsteder gerne gavekort. Kontakt os venligst via mail:reservations@hotel-alexandra.dk eller ring på +45 33744444

AlexandraCard betalingsbetingelser

ALEXANDRA CARD

Ekstra fordele, der ikke koster ekstra. Med dit personlige AlexandraCard kan du samle Alexandra Roser, som du kan bytte til en personlig overnatning i ind- og udland.

10 Alexandra Roser i dit AlexandraCard udløser et gavekort til dig på en personlig gratis overnatning for 2 personer i et dobbeltværelse på Hotel Alexandra.

20 Alexandra Roser i dit AlexandraCard udløser et gavekort til dig på en gratis overnatning for 2 personer i et dobbeltværelse på et udvalgt hotel i Berlin.

AlexandraCard er et tilbud til Hotel Alexandras gæster.
AlexandraCard er en bonusordning for enkeltpersoner.
For hver overnatning på Hotel Alexandra optjener du
én (1) Alexandra Rose.

Du skal blot vise dit AlexandraCard, når du checker ud og få din Alexandra-rose.

Gyldighedsperiode

AlexandraCard er gyldigt i ét år. Optjente Alexandra Roser kan ikke overføres til næste år. Der ydes ikke kompensation, refusion, rabat eller modregning for indtjente, ikke udnyttede eller glemte Alexandra Roser.
De optjente Alexandra Roser skal indløses inden 6 måneder efter kortets udløbsdato.
Gavekortet er personligt og er gyldigt i 6 måneder fra udstedelsen og betinget af, at der er plads på det ønskede tidspunkt.Book direct with us and we guarantee you….
✓ Best online price guarantee
✓ Fast and easy direct contact - 24 hours a day
✓ Special attention to your personal needsShow case pic


OurApp