Slide1

Hotel Alexandra er stolt over at kunne tilbyde dig en perlerække af danske møbelklassikere og dansk billedkunst. Vil du bo i midten af det sprudlende København og er du træt af store upersonlige standard hoteller, vil du ganske givet nyde et ophold hos os. Denne side er blot en appetitvækker, men den kan forberede dig på en unik oplevelse…..

Klik her og læs hvad Wallpaper, Elle, National Geographic, Louis Vuitton og mange andre fine magasiner og guidebøger skriver om os.

2013 var året, hvor vi bragte halvdelen af ​​vores værelser tilbage til 50′erne. Vi indrettede værelser med møbler, tapeter, lamper og tekstiler lige som de design bevidste dansker gjorde det i 50′erne.

2014 er tiden til at komme videre. I begyndelsen af ​​marts vil vi afslutte renovering af de sidste værelser og de vil blive dekoreret lige som de design bevidste dansker gjorde det i 60′erne.

Arkitekternes egne værelser – deluxe værelserne og suiterne, dedikeret udelukkende til ​​hver af de danske arkitektikoner, Finn Juhl, Verner Panton, Arne Jacobsen og mange andre er stadigvæk vores stolthed og det tætteste, man kan komme på den danske design tradition.

Book direct with us and we guarantee you….
✓ Best online price guarantee
✓ Fast and easy direct contact - 24 hours a day
✓ Special attention to your personal needsDownload App