En aften i Wallmans

Oplev Wallmans spektakulære FREAK Show

Kombiner en overnatning på Hotel Alexandra med FREAK show på Wallmans i Cirkusbygningen. Kun 100 meter fra Hotel Alexandra!

Aftenen på Wallmans starter kl. 18.00 og FREAK showet begynder kl. 19.00. Efter showet kl. 23.00, åbnes dansegulvet og barerne. Når fødder er trætte, musikken stopper og baren lukker er der kun 100 meter “hjem” til en dejlig varm og velredt seng.

I pakken indgår:
● Overnatning i dobbeltværelse
● 4-retters menu på Wallmans.
● Show (kategori B biletter) og natklub i Wallmans.

Kontakt os og få et tilbud:
Ring til os på tlf. 0045 33744444 eller email på reservations@hotel-alexandra.dk
(Det er desværre ikke muligt at bestille online)
Tilbuddet gælder et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat.
Om det nye Wallmans Show “FREAK” – En unik totaloplevelse, der med de største kunstnere gennem tiden, danner rammerne om en perfekt aften ude

Show, 4-retters middag & natklub – alt under ét tag!

Forkæl dig selv og dine venner, kolleger eller familie med en storslået oplevelse i Wallmans Cirkusbygningen, hvor mad, underholdning, god stemning og magiske omgivelser forenes i perfekt harmoni. Vi garanterer en fuldendt totaloplevelse, der starter allerede ved indgangen.

Mens I nyder en udsøgt 4-retters middag, får I serveret 10 fantastiske shownumre under Cirkussalens smukke kuppel. I løbet af aftenen er der pauser mellem shownumrene, og det giver jer rig lejlighed til at hyggesnakke og nyde maden.

Oplev forrygende musikalske fortolkninger, underholdende artisteri, komik og himmelsvævende akrobatik. Det er showbiz, når det er bedst – storslået sceneshow og musik af de største stjerner som Stevie Wonder, Cher, Justin Timberlake og Beach Boys.

Kom helt tæt på artisterne, når de serverer ved bordene, underholder fra scenen og fra alle ender og kanter af cirkussalen.

Showets store finale eksploderer i et sandt 70´er discoinferno, som samtidig sparker gang i et brag af en fest på Københavns største dansegulv i Wallmans Natklub!

Showet FREAK spiller tors. – lør. fra 28. august 2014 til juni 2015.Book direct with us and we guarantee you….
✓ Best online price guarantee
✓ Fast and easy direct contact - 24 hours a day
✓ Special attention to your personal needsShow case pic


OurApp