• Værelser

    Oplev vores unikke værelser

    Hvis du søger et autentisk, retro- boutique hotel med lokal charme, så er du kommet til det rette sted. Fyldt med særligt udvalgt dansk design fra midten af det 20’ende århundrede, den over 100 år gamle bygning er prydet med moderne kunst, og at bo her, er som at træde

    Our rooms

  • Om os

    Oplev vores verden

    Lige så snart du træder inden for på Hotel Alexandra Købehavn, træder du ind i en magisk tidsboble med udsøgt dansk design og rolighed. Om aftenen kan du slappe af i lobbyen, sætte en LP-plade på den gamle B&O pladespiller, dykke ned i en af de mange bøger om design,

    Explore

Kære gæst, 

Passionen for design fra den danske møbel-guldalder kom fra min bedstefar, der var maler, og som stod i spidsen for udstillinger på Louisiana i Humlebæk.

Det var ét enkelt møbel af Kaare Klint, der inspirerede mig til at lave et levende museum med danske møbelklassikere, som gæster kunne komme og bo i.

Da vi startede samlingen af møbler, blev det hurtigt en passion for mig og mit team, og vi har fået hjælp fra Arkitektskolen, med hvordan hvert møbel skal behandles, og hvilken historie, der ligger bag hvert stykke møbel. Nu træner vi personalet i Dansk design historie så de er kyndige/vidende og forstår historien, og den kulturelle danske arv.

Holdet og jeg er meget taknemmelige for at få lov til at dele vores passion med jer, og vores mål er, at få jer til at føle som om I bor, med en designelskende ven i København.

Vi håber, at vi snart ser dig på Hotel Alexandra

Jeppe Mühlhausen, Direktør

Faciliteter

ANKOMST OG AFREJSE

Ankomst er fra kl 14:00 og afrejse er kl. 12:00 middag. Spørg i receptionen, hvis du har brug for en tidlig ankomst eller en sen afrejse.

KREDITKORT

Vi modtager American Express, Visa, Euro Card, Diners Club, Master Card, JVB og Dankort

PARKERING

Vi har begrænset privat parkering i gården bag hotellet. Såfremt der skulle være udsolgt, henviser vi til Well Parking beliggende under Dagmarhus på H.C. Andersens Blvd. 10-12.

Wi-Fi

På hele hotellet, både på værelser og fællesarealer, er der gratis Wi-Fi.

facebook instagram pinterest