• Air Condition

  Ny facilitet i alle værelser

  For din komfort og velvære, er vi glade for at kunne meddele at vi har installeret aircondition i alle værelser dette år. Hotel Alexandra er placeret i en 100 år gammel bygning i en herregård i centrum af København. Vi har for nyligt udstyret vores værelser med muligheden for at

  Læs mere

 • Store Danske Kvindlige Designere

  Udforsk vores nyeste værelser

  Indretningen af værelse 560 tager inspiration fra nogle af de største danske kvindelige designere – Dette værelse er en hyldest til de danske kvindelige designere, fra dansk designs gyldne æra og nogle af deres mest elegante og genkendelige værker. Vi har skabt et univers med fokus på stilfulde og klassiske

  Læs mere

 • Værelser

  Oplev vores unikke værelser

  Hvis du søger et autentisk boutique hotel med lokal charme, så er du kommet til det rette sted. Vi har fyldt hotel Alexandra med særligt udvalgt dansk design fra midten af det 20’ende århundrede. At bo hos os, er som at træde tilbage i tiden og bo på et levende

  Se her

 • Gavekort

  Leder du efter gave ideer til én du holder kær?

  Hvad med et ophold i en tidsboble af elegant Dansk design og ro i København.

  Læs mere

 • Om os

  Oplev vores verden

  Lige så snart du træder inden for på Hotel Alexandra Købehavn, træder du ind i en magisk tidsboble med udsøgt dansk design og rolighed. Om aftenen kan du slappe af i lobbyen, sætte en LP-plade på den gamle B&O pladespiller, dykke ned i en af de mange bøger om design,

  Læs mere

Kære gæst, 

Passionen for design fra den danske møbel-guldalder kom fra min bedstefar, der var maler, og som stod i spidsen for udstillinger på Louisiana i Humlebæk.

Det var ét enkelt møbel af Kaare Klint, der inspirerede mig til at lave et levende museum med danske møbelklassikere, som gæster kunne komme og bo i.

Da vi startede samlingen af møbler, blev det hurtigt en passion for mig og mit team, og vi har fået hjælp fra Arkitektskolen, med hvordan hvert møbel skal behandles, og hvilken historie, der ligger bag hvert stykke møbel. Nu træner vi personalet i Dansk design historie så de er kyndige/vidende og forstår historien, og den kulturelle danske arv.

Holdet og jeg er meget taknemmelige for at få lov til at dele vores passion med jer, og vores mål er, at få jer til at føle som om I bor, med en designelskende ven i København.

Vi håber, at vi snart ser dig på Hotel Alexandra

Jeppe Mühlhausen, Direktør

Faciliteter

ANKOMST OG AFREJSE

Ankomst er fra kl 14:00 og afrejse er kl. 11:00. Spørg i receptionen, hvis du har brug for en tidlig ankomst eller en sen afrejse.

AIR CONDITION

Vi har udstyret alle værelser med air condition

KREDITKORT

Vi modtager American Express, Visa, Euro Card, Diners Club, Master Card, JVB og Dankort

Valuta veksling

Det er muligt at veksle EUR til DKK.

Wi-Fi

På hele hotellet, både på værelser og fællesarealer, er der gratis Wi-Fi.

PARKERING

Der findes desværre ingen parkeringsmuligheder på hotellets grund. I stedet henviser vi til Well Parking beliggende under Dagmarhus på H.C. Andersens Blvd. 10-12.

Kontakt os på reservations@hotel-alexandra.dk eller på tlf. +45 3374 4444

For at se flere klik her: Services

facebook instagram