Om os

Oplev vores verden

Gennem de sidste 20 år har Hotel Alexandra i København særligt udvalgt en stor kollektion af verdenskendte, danske klassikere fra midten af det 19. århundrede, og dekoreret de 61 værelser med. Kombineret med tekstiler, tapeter og andre perler fra tiden, tager vi dig med tilbage til, hvordan design-elskende danskere boede i 50’erne og 60’erne.

Om os

Oplev vores verden

Lige så snart du træder inden for på Hotel Alexandra Købehavn, træder du ind i en magisk tidsboble med udsøgt dansk design og rolighed. Om aftenen kan du slappe af i lobbyen, sætte en LP-plade på den gamle B&O pladespiller, dykke ned i en af de mange bøger om design, alt imens vi serverer et glas på husets regning. 

Hvis du ikke er dansk design connaisseur, skal du ikke bekymre dig; du vil blive hilst velkommen med den seneste udgave af vores egen avis ’The Alexandra Chronicles’. Her kan du læse om dansk design og om Hotel Alexandras fortolkning af konceptet.

Du finder os lige rundt om hjørnet fra Rådhuspladsen, Strøget og Tivoli. Det er nemt at komme rundt i København, da vi har metrostation, busstoppesteder og togstation lige i nærheden.

Skal du booke 6 værelser eller mere? Skriv til os på groups@hotel-alexandra.dk, og vi vil med glæde sende dig et tilbud.

Ø-12

...
Hvad synes vores gæster om os?

Gæsteanmeldelser

...

Vores faciliteter

For alle gæster

 • Ankomst og Afrejse

  Ankomst er fra kl 14:00 og afrejse er senest kl. 11:00. Spørg i receptionen, hvis du har brug for en tidlig ankomst eller en sen afrejse.

  Døgnåben Reception

  Vores reception er altid åben og klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål eller har behov for noget.

  Morgenmad

  Vi tilbyder en god, sund og veltillavet morgenmad hver dag mellem 07.00 og 11.00.

  Hvis du har nogle former for allergi, så lad os det endelig vide senest dagen før, så vi kan tilberede morgenmaden med de ønskede hensyn.

  Restaurant Ø-12

  Udover morgenmaden er Ø-12 åben alle ugens dage fra 07.00 til 16.00 med à la carte service.

 • Vores Honesty Bar

  Vores Honesty bar i lobbyen vil give dig følelsen af at få en drink hos en ven - Forkæl dig selv med vores udvalg af klassisk alkohol og vin.

  I hjertet af København

  Hotel Alexandra er placeret i hjertet af København, og lige ved Rådhuset og Strøget. Biografer, museer, gallerier, restauranter, og meget, meget mere er inden for gåafstand.

  Vores App: Our gems in Copenhagen

  Udforsk København som en rigtig københavner - Appen indeholder nogle af vores yndlingssteder og ting at lave i vores hjemby.

  Lej en Cykel

  At cykle er en af de bedste måder at komme rundt i København og opleve byen. Her på Hotel Alexandra har vi mange cykler som du kan leje og opleve byen med.

 • Baggage Rum og Sikkerhedsboks

  Alle værelser har deres egen sikkerhedsboks til dine værdifulde egendele, og vi har også et aflåst baggage rum, hvis du har behov for et sted at holde din baggage før eller efter dit ophold.

  Kreditkort

  Vi modtager American Express, Visa, Euro Card, Diners Club, Master Card, JVB og Dankort

  Parkering

  Der findes desværre ingen parkeringsmuligheder på hotellets grund. I stedet henviser vi til Well Parking beliggende under Dagmarhus på H.C. Andersens Blvd. 10-12.

  Hvis du har nogen spørgsmål, så spørg venligst i receptionen ved ankomst.

  Wi-Fi

  På hele hotellet, både på værelser og fællesarealer, er der gratis Wi-Fi.

 • Virksomheds rater

  Kontakt os venligst på corp@hotel-alexandra.dk og så vil vi sende dig en virksomheds rate aftale.

  Med en rate aftale for mere en 25 værelser per år hos Hotel Alexandra, vil du få mulighed for at få en god pris, 8-dags kredit, en velkomstdrink og altid de bedste ledige værelser.

Miljø- og indkøbspolitik: Hos Hotel Alexandra ønsker vi at gøre en indsats for at mindske vores påvirkning af miljøet, og vi er derfor et certificeret Green Key hotel, som forpligter os til at overholde en række krav. Vi arbejder løbende på at reducere vores påvirkning af miljø og klima. Vi fokuserer især på at reducere ressourceforbruget, undgå unødvendigt spild og ressourceforbrug for at sikre bæredygtigt forbrug og produktion.

Vores fortrukne auktionshus

Bruun Rasmussen Auktionshus

 • De sidste 75 år har Bruun Rasmussen auktionsholdere svunget hammeren og bortauktioneret kunst, antikviteter, midt-århundrede dansk design, smykker, armbåndsure og samleobjekter i hjertet af København. Det var Arne Bruun Rasmussen som grundlagde auktionshuset på Bredgade 33 i 1948. I dag er virksomheden ejet af britiske ’Bonhams’ som er en af verdens ældste og ledende auktionshuse. Med deres betydningsfulde erfaring og dybdegående viden ud over den bedste professionelle rådgivning og vurderingstjeneste er virksomheden et link mellem sælgere og interesserede købere fra hele verden.

  For mere information omkring Auktioner og Online Auktioner se venligst: www.bruun-rasmussen.dk