Om os

Oplev vores verden

Gennem de sidste 20 år har Hotel Alexandra i København særligt udvalgt en stor kollektion af verdenskendte, danske klassikere fra midten af det 19. århundrede, og dekoreret de 61 værelser med. Kombineret med tekstiler, tapeter og andre perler fra tiden, tager vi dig med tilbage til, hvordan design-elskende danskere boede i 50’erne og 60’erne.

Om os

Oplev vores verden

Lige så snart du træder inden for på Hotel Alexandra Købehavn, træder du ind i en magisk tidsboble med udsøgt dansk design og rolighed. Om aftenen kan du slappe af i lobbyen, sætte en LP-plade på den gamle B&O pladespiller, dykke ned i en af de mange bøger om design, alt imens vi serverer et glas på husets regning. 

Hvis du ikke er dansk design connaisseur, skal du ikke bekymre dig; du vil blive hilst velkommen med den seneste udgave af vores egen avis ’The Alexandra Chronicles’. Her kan du læse om dansk design og om Hotel Alexandras fortolkning af konceptet.

Du finder os lige rundt om hjørnet fra Rådhuspladsen, Strøget og Tivoli. Det er nemt at komme rundt i København, da vi har metrostation, busstoppesteder og togstation lige i nærheden.

Skal du booke 6 værelser eller mere? Skriv til os på groups@hotel-alexandra.dk, og vi vil med glæde sende dig et tilbud.

Restaurant Ø12 - åben alle dage.

Hvad synes vores
gæster om os?

Gæsteanmeldelser

Vores faciliteter

For alle gæster

 • Ankomst og afrejse

  Ankomst er fra kl 14:00 og afrejse er kl. 11:00. Spørg i receptionen, hvis du har brug for en tidlig ankomst eller en sen afrejse.

  I hjertet af København

  Hotel Alexandra er placeret i hjertet af København, og lige ved Rådhuset og Strøget. Biografer, museer, gallerier, restauranter, og meget, meget mere er inden for gåafstand.

  Morgenmad og restaurant

  Vi tilbyder en god, sund og veltillavet morgenmad hver dag mellem 07.00 og 11.00.

  Hvis du har nogle former for allergi, så lad os det endelig vide senest dagen før, så vi kan tilberede morgenmaden med de ønskede hensyn.

  Wi-Fi

  På hele hotellet, både på værelser og fællesarealer, er der gratis Wi-Fi.

Miljø- og indkøbspolitik: Hos Hotel Alexandra ønsker vi at gøre en indsats for at mindske vores påvirkning af miljøet, og vi er derfor et certificeret Green Key hotel, som forpligter os til at overholde en række krav. Vi arbejder løbende på at reducere vores påvirkning af miljø og klima. Vi fokuserer især på at reducere ressourceforbruget, undgå unødvendigt spild og ressourceforbrug for at sikre bæredygtigt forbrug og produktion.