Sikkert Ophold

Covid-19

Hotel Alexandra byder dig velkommen i et sikkert miljø.

Vi følger instruktionerne fra den danske regering og de danske myndigheder, for at beskytte vores gæster og personale.

Oplysningerne nedenfor giver et indblik i de forholdsregler, vi har truffet for at minimere risikoen for smitte og stadig være i stand til at give vores gæster den bedste oplevelse her på Hotel Alexandra.

Kapacitet

Alle fællesarealer har begrænsninger for, hvor mange gæster der er tilladt på samme tid – men vi forventer meget lidt eller ingen ventetid i receptionen.

Vi holder social afstand

Vi byder dig velkommen uden håndtryk, knus eller lignende – dette gælder også for interaktioner mellem medarbejderne.

Hånddesinfektion

Virus er modtageligt for desinfektion med ethanol, og af den grund har vi placeret pumper med hånddesinfektion på alle etager og fællesarealer. Vi opfordrer vores gæster til at bruge desinfektionsmiddel ofte og i kombination med en høj frekvens af håndvask. Dette gælder også for vores medarbejdere.

Sundhedsstyrelsens anbefalinger

Vi følger Sundhedsstyrelsens generelle COVID-19 retningslinjer for at beskytte vores gæster og personale.

Øget rengøringsfrekvens

Vi har øget hyppigheden af ​​vores rengøring for at sikre, at rengøringen altid er af højeste standard, og at alle vores faciliteter og vores miljø, fortsat er sikre at bruge. Vi rengør ofte alle kontaktflader med desinfektionsmidler, samt rengør og desinficere kontaktpunkter, såsom dørhåndtag, gelændere, elevatorknapper m.v.

Hvad kan du gøre som gæst?

Følg retningslinjerne for personlig håndhygiejne og vær opmærksom på andre, mens du overholder og forstår anbefalingerne fra myndighederne og Sundhedsstyrelsen. Vi ønsker at beskytte vores gæster og hinanden, og vi håber på alles støtte og forståelse i den forbin

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på reservations@hotel-alexandra.dk

Med venlig hilsen

Hotel Alexandra