Vores Faciliteter

For alle gæster

 • Ankomst og Afrejse

  Ankomst er fra kl 14:00 og afrejse er senest kl. 11:00. Spørg i receptionen, hvis du har brug for en tidlig ankomst eller en sen afrejse.

  Døgnåben Reception

  Vores reception er altid åben og klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål eller har behov for noget.

 • Morgenmad

  Hvis du har nogle former for allergi, så lad os det endelig vide senest dagen før, så vi kan tilberede morgenmaden med de ønskede hensyn.

  Restaurant Ø-12

  Udover morgenmaden er Ø-12 åben alle ugens dage fra 07.00 til 16.00 med à la carte service.

 • Vores Honesty Bar

  Vores Honesty bar i lobbyen vil give dig følelsen af at få en drink hos en ven - Forkæl dig selv med vores udvalg af klassisk alkohol og vin.

  I hjertet af København

  Hotel Alexandra er placeret i hjertet af København, og lige ved Rådhuset og Strøget. Biografer, museer, gallerier, restauranter, og meget, meget mere er inden for gåafstand.

 • Vores App: Our gems in Copenhagen

  Udforsk København som en rigtig københavner - Appen indeholder nogle af vores yndlingssteder og ting at lave i vores hjemby.

  Lej en Cykel

  At cykle er en af de bedste måder at komme rundt i København og opleve byen. Her på Hotel Alexandra har vi mange cykler som du kan leje og opleve byen med.

 • Baggage Rum og Sikkerhedsboks

  Alle værelser har deres egen sikkerhedsboks til dine værdifulde egendele, og vi har også et aflåst baggage rum, hvis du har behov for et sted at holde din baggage før eller efter dit ophold.

  Parkering

  Der findes desværre ingen parkeringsmuligheder på hotellets grund. I stedet henviser vi til Well Parking beliggende under Dagmarhus på H.C. Andersens Blvd. 10-12.

  Hvis du har nogen spørgsmål, så spørg venligst i receptionen ved ankomst.

 • Kreditkort

  Vi modtager American Express, Visa, Euro Card, Diners Club, Master Card, JVB og Dankort

  Wi-Fi

  På hele hotellet, både på værelser og fællesarealer, er der gratis Wi-Fi.

  Virksomheds rater

  Kontakt os venligst på corp@hotel-alexandra.dk og så vil vi sende dig en virksomheds rate aftale.

  Med en rate aftale for mere en 25 værelser per år hos Hotel Alexandra, vil du få mulighed for at få en god pris, 8-dags kredit, en velkomstdrink og altid de bedste ledige værelser.